Fiat Strada

Fiat Professional werpt zich op als specialist inzake bedrijfsvoertuigen en heeft een gamma uitgebouwd dat beantwoordt aan alle behoeften. Om te blijven innoveren en zijn knowhow te bevestigen, vindt Fiat de pick-up opnieuw uit met de nieuwe Strada. Deze nieuwkomer kent zijn gelijke niet en is verkrijgbaar met enkele, lange of dubbele cabine en in de uitvoeringen 'Working' en 'Adventure'. Hij kan alles aan! 

 

Zowel voor vaklui als voor ondernemingen moet een modern bedrijfsvoertuig veelzijdig en robuust zijn. De jongste jaren zorgen de mobiliteitsproblemen in de grote economische polen voor een groeiende vraag naar compactere en efficiëntere voertuigen die echter geen compromissen mogen nemen op het gebied van laadvermogen. Die perfecte synthese vindt men terug in de nieuwe Fiat Strada: een aanzienlijke (en dankzij het zijschot gemakkelijk toegankelijke) laadruimte, een absolute wendbaarheid en een aangenaam comfort voor alle inzittenden.

Fiat, dat zich bewust is van het veelzijdige karakter van zijn pick-up, levert de Strada ook in de versie 'Adventure', gericht op liefhebbers van vrije tijd en sport. Maar de Strada onderscheidt zich in de eerste plaats door zijn gedurfde, moderne en sportieve look.

     

  Fiat Fiorino

Compact vanbuiten, ruim vanbinnen en vooral heel zuinig.
De kleinste bestelwagen van Fiat werd ontwikkeld om uw werk te verlichten. De Fiorino baant zich moeiteloos een weg door het stadsverkeer en brengt uw zaak waar ze in het verleden nooit kwam. Hij toont zich even wendbaar en pittig als een stadswagentje, maar volgt u ook daarbuiten als een volwaardige bestelwagen.
De Fiorino brengt uw werk opnieuw tot in het centrum.
   

Fiat Doblò

De Doblò Cargo dient zich aan als de koploper van zijn categorie op het vlak van prestaties en functionele kenmerken, laadcapaciteit en productiviteit, zuinigheid en lage gebruikskosten. Het ideale antwoord voor professionals die lange uren in hun voertuig doorbrengen: in het stadsverkeer, met veel stop-and-go situaties om goederen in en uit te laden, maar ook om snel van één stad naar een andere te rijden. Voor hen ontwierp Fiat Doblò Cargo, een ruim voertuig met lage gebruikskosten, dat gemakkelijk belaadbaar, bijzonder wendbaar, veilig en comfortabel is.
   

Fiat Scudo

De Fiat Scudo maakt het verschil tussen 'werken' en 'werken in stijl'.
De betrouwbare, behendige en krachtige Scudo is het visitekaartje bij uitstek voor iedereen die een efficiënte en elegante indruk wil maken.
De voorzijde drukt moderniteit en dynamisme uit, dankzij het vernieuwde design van de lichtblokken, de spits toelopende lijn van de motorkap en de omhullende bumper die het voertuig een robuuste, krachtige en kwalitatieve uitstraling geeft.
Over de flanken van de bestelwagen loopt een zwarte beschermstripdie de lengte van het voertuig benadrukt en tegelijk zij compacte en solide look in de verf zet.
In de versie personenvervoer zorgt het grote, doorlopende glasoppervlak voor veel licht in het interieuren een zekere continuïteit in de dynamische lijn. De achterzijde kenmerkt zich door rechte rationele lijnen die in het interieur een comfortabele omgeving voor de inzittenden en een aanzienelijke laadruimte voor goederen creëren.
   

Fiat Ducato

Betrouwbaar, vernieuwend, onverzettelijk, met een buitengewoon laadvermogen en 25 jaar ervaring. De Fiat Ducato heeft alle troeven in huis om uw ideale werkpartner te zijn: gesloten bestelwagen, bestelwagen met ramen, chassis-cabine. Elk model is bovendien verkrijgbaar in verschillende versies om aan alle behoeften te kunnen voldoen. En omdat de markt vandaag eist dat uw imago gelijke tred houdt met uw professionalisme, zult u niet onopgemerkt voorbijrijden met de nieuwe stijl van de Fiat Ducato die kracht, dynamisme en persoonlijkheid uitstraalt.

 

Over een week gezien spendeert u meer tijd aan het stuur van uw bedrijfsvoertuig dan in uw luie zetel thuis. Daarom hebben we het interieur van de Fiat Ducato uitgedacht met het oog op uw comfort.

Zodra u instapt, krijgt u het gevoel in een personenwagen te zitten.